ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το εύρος των υπηρεσιών μας, η υψηλή τεχνογνωσία μας, η εμπειρία μας στο χώρο του internet και ο ανθρωποκεντρικός μας χαρακτήρας, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search Engine Optimization – ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Search Engine Optimization – ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

March 3, 2017 kkadmin No Comments

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, δημιουργίας συνδέσμων και μάρκετινγκ περιεχομένου. Περιλαμβάνει:

Ανάλυση λέξεων-κλειδιών & Στρατηγική
Βελτιστοποίηση Αρχιτεκτονικής Ιστοσελίδας
Βελτιστοποίηση Κώδικα
Στρατηγική & Βελτιστοποίηση Περιεχομένου
Δημιουργία Infographic

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία που επηρεάζει την ορατότητα ενός ιστότοπου ή μιας ιστοσελίδας στα μη πληρωμένα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης — που συχνά αναφέρονται ως “φυσικά”, “οργανικά” ή “κερδισμένα” αποτελέσματα.

Γενικά, όσο πιο νωρίς και πιο συχνά εμφανίζεται ένας ιστότοπος στη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης, τόσο περισσότερους επισκέπτες θα λάβει από τους χρήστες της μηχανής αναζήτησης και αυτοί οι επισκέπτες μπορούν να μετατραπούν σε πελάτες.

Το SEO μπορεί να στοχεύει διαφορετικά είδη αναζήτησης, όπως αναζήτηση εικόνων, τοπική αναζήτηση περιοχών, αναζήτηση βίντεο, ακαδημαϊκή αναζήτηση, αναζήτηση ειδήσεων και κάθε τύπο αναζήτησης σε συγκεκριμένο κλάδο.

Αφού πραγματοποιήσουμε την ανάλυση των ανταγωνιστών και αναλύσουμε με σημασιολογική βαθμολογία, η πιθανότητα θετικού αποτελέσματος πλησιάζει το 80%.