ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το εύρος των υπηρεσιών μας, η υψηλή τεχνογνωσία μας, η εμπειρία μας στο χώρο του internet και ο ανθρωποκεντρικός μας χαρακτήρας, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search Engine Marketing – ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Search Engine Marketing – ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

March 3, 2017 kkadmin No Comments

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Βελτιστοποίησης για Μηχανές Αναζήτησης, Διαφημιστικές Καμπάνιες, μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαχείρισης της δημοσιότητάς σας στις μηχανές αναζήτησης.

Περιλαμβάνει:

Ανάλυση λέξεων-κλειδιών & Στρατηγική
Βελτιστοποίηση Αρχιτεκτονικής Ιστοσελίδας
Βελτιστοποίηση Κώδικα
Στρατηγική & Βελτιστοποίηση Περιεχομένου
Δημιουργία Infographic
Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής

Το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης (SEM) είναι μια μορφή μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο που περιλαμβάνει την προώθηση ιστοσελίδων αυξάνοντας την προβολή τους στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP) κυρίως μέσω της πληρωμένης διαφήμισης.

Το SEM είναι ο ευρύτερος κλάδος που ενσωματώνει το SEO. Το SEM περιλαμβάνει τόσο αποτελέσματα αναζήτησης επί πληρωμή (με χρήση εργαλείων όπως το Google Adwords ή το Bing Ads, παλαιότερα γνωστά ως Microsoft adCenter) όσο και τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης (SEO).

Το SEM χρησιμοποιεί πληρωμένη διαφήμιση με το AdWords ή το Bing Ads, πληρωμή ανά κλικ (ιδιαίτερα επωφελής για τους τοπικούς παρόχους καθώς επιτρέπει στους δυνητικούς καταναλωτές να επικοινωνήσουν απευθείας με μια εταιρεία με ένα κλικ), υποβολές άρθρων, διαφήμιση και διασφάλιση ότι έχει γίνει SEO.

Πραγματοποιείται ανάλυση λέξεων-κλειδιών τόσο για SEO όσο και για SEM, αλλά όχι απαραίτητα ταυτόχρονα. Το SEM και το SEO πρέπει να παρακολουθούνται και να ενημερώνονται συχνά για να αντικατοπτρίζουν τις εξελισσόμενες βέλτιστες πρακτικές.