ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το εύρος των υπηρεσιών μας, η υψηλή τεχνογνωσία μας, η εμπειρία μας στο χώρο του internet και ο ανθρωποκεντρικός μας χαρακτήρας, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6973391304 info@kkinfotech.gr

About

Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ

Η εταιρείας μας αναλαμβάνει την διαδικτυκή παρουσίαση της επιχείρησής σας μέσω της κατασκευής ιστοσελίδων, σχεδίαση λογότυπου, προώθηση ιστοσελίδας με search engine optimization, διαφήμιση σε AdWords & Facebook.

Εμπιστευτείτε μας, το Digital Marketing της επιχείρησής σας για άμεσα αποτελέσματα

Digital marketing με τεχνολογία αιχμής. Ένα ολοκληρωμένο digital agency, στρατηγικός συνεργάτης των επιχειρήσεων που θέλουν να επιτύχουν τους στόχους τους. Πριν εφαρμόσουμε οποιαδήποτε στρατηγική, ακολουθούμε 2 βασικά βήματα:

  • Βήμα 1ο

    H κατανόηση από την πλευρά του πελάτη των δυνατοτήτων των καναλιών του Digital Marketing και ποια αποτελέσματα μπορούν να αποφέρουν στην επιχείρηση του.

  • Βήμα 2ο

    Αφού ο πελάτης έχει ενημερωθεί για τις δυνατότητες των εργαλείων του ψηφιακού marketing αλλά και πως αυτές μπορούν να εξυπηρετήσουν τους στόχους του, επιλέγουμε το μείγμα της προώθησης και την ένταση της.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ.

25+ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Το εύρος των υπηρεσιών μας, η υψηλή τεχνογνωσία μας, η εμπειρία μας στο χώρο του internet και ο ανθρωποκεντρικός μας χαρακτήρας, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας. Η ομάδα μας οργανώνει προσεκτικά κάθε στρατηγική μάρκετινγκ, με κύριο στόχο τη μέγιστη απόδοση της εκάστοτε επένδυσης.

HOSTING
100%
HTML & CSS
94%
APPLICATIONS
84%
WordPress
90%
OPEN JOURNAL SYSTEM
56%
AR - VR DEVELOPMENT
70%
30k+

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

100+

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

10k+

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

90+

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ